A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоапшанський ліцей "Апша" Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Дата: від до Скинути

Засідання методичних об’єднань вчителів української мови та літератури, фізики й математики, історії та правознавства.

      На минулому тижні у Нижньоапшанському ліцеї «Апша» було  організовано та проведено засідання методичних об’єднань вчителів української мови та літератури, фізики й математики, історії та правознавства, де на чолі з головами методичних обʼєднань, педагоги ділилися досвідом, порадами та новими ідеями викладання предметів з метою удосконалення умінь та навичок. Також на даних засіданнях було продемонстровано відкриті уроки на найвищому рівні, де наші вчителі використовували різні навчальні ресурси, матеріали, інноваційні технології для більш ефективного та цікавого навчання.

16:32 02.05.2024

30 квітня 2024 р. в Нижньоапшанському ліцеї «Апша» проведено І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри ,,Сокіл” (,,Джура”).

      30 квітня 2024 р. в Нижньоапшанському ліцеї «Апша»  проведено  І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри ,,Сокіл” (,,Джура”).

16:31 30.04.2024

38 років тому  – 26 квітня 1986 року  – світ облетіла звістка про жахливу аварію на Чорнобильській АЕС.

      38 років тому  – 26 квітня 1986 року  – світ облетіла звістка про жахливу аварію на Чорнобильській АЕС, що завдала невиліковної рани українському народу. Минають роки, але чорна віха Чорнобиля і сьогодні кидає свою тінь на долі мільйонів українців.

19:09 27.04.2024

«Писанка - символ життя»

      У п’ятницю, 19 квітня 2024 р.  відділ культури Солотвинської селищної ради спільно з Управлінням освіти, молоді та спорту Солотвинської селищної ради організували захід «Писанка - символ життя», в якому активну участь брав педагогічний та учнівський колектив Нижньоапшанського ліцею «Апша», вміло відроджуючи осередки традиційної народної творчості, національно-культурних традицій населення до   оздоблення писанки.

16:07 19.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень