A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоапшанський ліцей "Апша" Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Дата: від до Скинути

Про безпечність освітнього середовища

18 січня 2024 року в Нижньо-Апшанському ліцеї "Апша" встановлено металодетектор. Такі заходи впроваджують у межах реалізації доручення президента України про створення безпечного середовища для дітей.  ТОВ " Безпека Універсал" здійснило постачання та встановлення безпечного і сертифікованого арочного метелодетектора  який не містить в своєму складі wi-fi, bluetooth та засобів радіо звʼязку.   Таким чином даний встановлений металодетектор  відповідає всім вимогам і стандартам ДСТУ і являється цілком безпечним.  Сертифікат відповівдноств та адресований лист ТОВ до ліцею Апша додаються.

15:00 30.01.2024

В Нижньо-Апшанському ліцеї "АПША" Солотвинської селищної ради встановили перший в громаді рамочний металодетектор

      З метою забезпечення безпечного освітнього простору учасників навчально-виховного процесу з ініціативи голови селищної ради Йовдія В.М в Нижньоапшанському ліцеї АПША встановлено металодетектор - рамка. Це дасть можливість обмежити доступ до навчального закладу неблагонадійних осіб, унеможливити заподіяння  учасникам освітнього процесу фізичної, майнової та/або моральної шкоди, зменшує ймовірність пронесення до навчального закладу вибухонебезпечних речовин, зброї тощо.

18:03 18.01.2024

Вихованці Нижньоапшанського ліцею з 4 по 10 грудня взяли участь у  "Національному тижні читання". Гасло тижня - "Бути своїми", що означає зв'язок між поколіннями, подолання  віддалі між відомими літераторами й нами, читачами.

      Вихованці Нижньоапшанського ліцею з 4 по 10 грудня взяли участь у  "Національному тижні читання". Гасло тижня - "Бути своїми", що означає зв'язок між поколіннями, подолання  віддалі між відомими літераторами й нами, читачами.

15:57 10.12.2023

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня  проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

14:21 10.12.2023

До нашого навчального закладу завітали представники учнівського самоврядування Калинівського ліцею

      До нашого навчального закладу завітали представники учнівського самоврядування Калинівського ліцею. Представники нашого ліцею ознайомили гостей з нашими класними приміщеннями, спортивним залом, комп’ютерними класами. Надали можливість попрацювати з окулярами віртуальної реальності. Потім відбувся обмін досвідом роботи у вигляді презентації, міні концерту. Завершилась зустріч за круглим столом.

10:02 04.12.2023

Національний день Румунії відзначений 28 листопада в Нижньоапшанському ліцеї "Апша″

      Національний день Румунії відзначений 28 листопада в Нижньоапшанському ліцеї "Апша″ разом з Послом Румунії в Україні паном Олександром Мікулою, Консулом Румунії в Солотвині Граціаном Пирву та заступником голови Марамурешської обласної ради Раду Труфан.

09:01 29.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень