A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоапшанський ліцей "Апша" Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Дата: від до Скинути

Нижньоапшанський ліцей Апша висловлює вдячність ГО Мистецько-етнографічній транскордонної асоціації «Апшиця»

      Нижньоапшанський ліцей Апша висловлює вдячність ГО Мистецько-етнографічна транскордонна асоціація «Апшиця» в особі Лаврюк Марії за надане обладнання для підвищення якості навчально-виховного процесу: інтерактивну дошку з проектором, планшети, багатофункціональний пристрій.

10:50 27.11.2023

Cемінар психологів та соціальних педагогів загальноосвітніх закладів Солотвинської селищної ради

      У п’ятницю, 24 листопада, в нашій школі проведено семінар психологів та соціальних педагогів загальноосвітніх закладів Солотвинської селищної ради. Практичним психологом ліцею Марина Оленою В. було проведено заняття у 5-В класі  "Толерантність – це сучасно". Класним керівником 6-Г класу Борка Вікторія В. показала виховну годину  "Милосердя і доброта".  Всі учасники семінару взяли участь у тренінгу "Збереження та зміцнення психологічного здоров’я". Підсумком семінару став Круглий стіл, на якому було обговорено стан та перспективи розвитку роботи шкільних психологів.

16:18 24.11.2023

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Акція в Україні розпочинається 25 листопада в Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок. 

09:53 23.11.2023

Інформаційна кампанія Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки

Інформаційна кампанія, направлена на інформування населення щодо основ кібербезпеки, протимінної безпеки та алгоритму відшкодування коштів за зруйноване чи пошкоджене майно. Як діяти у вказаних випадках, куди звертатись:

10:58 17.11.2023

Тиждень безпеки

      В рамках Тижня безпеки  дорожнього руху, який  проходить з 13 по 19 листопада , класний  керівник  Шеверя Ніца Флорівна провела в 5 -В  класі виховну годину на тему ,,Назви дорожні знаки" Вчили правила дорожнього руху , вчилися уникнути небезпеки на дорозі.

21:51 16.11.2023

В 9-Б класі відбувся урок з використанням окулярів 3D віртуальної та доповненої реальності.

      В 9-Б класі відбувся урок з використанням окулярів 3D віртуальної та доповненої реальності. Тема уроку: „Узагальнення та систематизація знань про пряму та непряму мову” Мета: аналізувати мовний матеріал, розвивати пунктуаційну грамотність, комунікативну компетентність,творчі здібності; удосконалювати вміння застосовувати здобуті теоретичні знання на практиці, виховувати любов до української мови. На уроці були присутні: Борка В.В.

09:12 09.11.2023

У четвер,9 листопада, у нашому ліцеї відбулися вибори голови учнівського самоврядування

У четвер,9 листопада, у нашому ліцеї відбулися вибори голови учнівського самоврядування. Цій події передувала робота по висуненню кандидатів на посаду, які розробили і захистили свої програми. За результатами таємного голосування головою учнівського самоврядування Нижньоапшанського ліцею "Апша" обрано учня 11 класу Дан Івана Івановича.

09:02 09.11.2023

Тиждень української мови та писемності

      У Нижньоапшанському ліцеї «Апша» протягом Тижня української мови та писемності кафедрою вчителів української мови та літератури було організовано та проведено:  написання радіодиктанту національної єдності «Дороги України» учнями старших класів та вчителями української мови та літератури;  з учнями 7-го класу  виховний захід на тему: «І першим було слово»;  І етап олімпіади з української мови та літератури учнями 7-11 класів; мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка для учнів 5-11 класів. Стартував Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика, в якому брали участь учні 3-11 класів. Всі заходи були проведені на високому методичному рівні, забезпечена об’єктивність оцінювання. Для підведення підсумків було організовано круглий стіл із вчителями кафедри української мови та літератури. На  засіданні проаналізовано роботу  кафедри, оголошено результати та призерів серед учасників олімпіади та конкурсів, а також нагороджено переможців.

12:25 06.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень