A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоапшанський ліцей "Апша" Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Дата: від до Скинути

Сьогодні до нашого ліцею завітали представники служби у справах дітей та представники центру «Немія»

      Сьогодні до нашого ліцею завітали представники служби у справах дітей та представники центру «Немія», які проінформували учнів як ставитися та доглядати за домашніми улюбленцями. Учні з цікавістю слухали і брали активну участь у опитуванні.

16:51 10.10.2023

Виховна година на тему: „Тварини і закон”

      В 9-Б класі відбулася виховна година на тему: „Тварини і закон”. Учні ознайомилися з юридичною відповідальністю за жорстоке поводження з тваринами, розширили свої знання про гуманні шляхи розв’язання проблеми безпритульних тварин і приймали активну участь у обговоренні.

16:32 06.10.2023

Інформаційна бесіда для 10-х класів на тему: «А Бабин Яр мовчить…»

      Сьогодні у нашому ліцеї  на уроці історії України було проведено інформаційну бесіду для 10-х класів на тему: «А Бабин Яр мовчить…» з метою вшанування пам`яті жертв Голокосту , 82 річниця трагедії Бабиного Яру. Вчитель: Олексій В.М.

16:22 06.10.2023

День захисника та захисниці України та День українського козацтва

      Першого жовтня (за новим календарем)  наша країна відзначає День захисника та захисниці України та День українського козацтва.  У Нижньоапшанському ліцеї  'Апша" було проведено виховний захід, приурочений цим подіям. Літературно-музична композиція повернула нас у славне минуле, а також сьогодення нашої країни. Пісня 'Ой у лузі червона калина" , виконана учнями 5-11 класів, підносила український дух , бо  ми -  покоління  Переможців!

12:03 03.10.2023

День миру - 21 вересня 2023 р

      21 вересня 2023р.Нижньоапшанський ліцей «Апша» відзначає всесвітній День миру. Учні ліцею взяли активну участь у флеш-мобі цього свята,а також були проведені виховні години присвячені цій дати,вихованці ліцею представляли вірші на дану тематику.

11:42 21.09.2023

Служба Зайнятості

     19.09.2023 Нижньоапшанський ліцей «Апша»відвідала  представниця Тячівської державної  служби зайнятості, яка ознайомила педагогів навчального закладу з можливостями центру.Також було проведено профорієнтаційну бесіду з випускниками 9-11 кл. ліцею.

15:53 19.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень