A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоапшанський ліцей "Апша" Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Дата: від до Скинути

До дня народження Тараса Шевчення

      3 нагоди 210-ї річниці від дня народження видатного українського письменника, поета та художника Тараса Григоровича Шевченка учні 5-11 класів Нижньоапшанського ліцею "Апша" підготували літературну композицію "Борітеся-поборете!". Кобзарю, знов я до тебе приходжу, бо ти для мене - совість і закон.       Також у ліцеї було проведено конкурс на знання життя та творчості Т. Шевченка, у якому активну участь брали учні 9-Б,В,Г класів. Усі учасники конкурсу продемонстрували високий рівень знань; активно проходили всі етапи змагань.       Учні усіх класів та всі філологи ліцею «Апша»долучилися до заходів вшанування 210-річниці від дня народження Тараса Шевченка.

15:21 11.03.2024

У п’ятницю в приміщенні Нижньоапшанського ліцею АПША відбувся  ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч.

      У п’ятницю в приміщенні Нижньоапшанського ліцею АПША відбувся  ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ігри» Закарпатської області Тячівського району серед закладів загальної середньої освіти Солотвинської територіальної громади. За результатами змагань серед дівчат перемогли учениці гімназії "Карбунешть". Серед хлопців перше місце здобули вихованці Глибокопотіцького ліцею Стримтура.

16:02 08.03.2024

Всеукраїнський інтерактивний онлайн-квест до дня рідної мови "Слідами слів"

      Учні 6-Г класу Нижньоапшанського ліцею "Апша" ( класний керівник Борка Вікторія В.) взяли участь у Всеукраїнському інтерактивному онлайн-квесті до дня рідної мови "Слідами слів".  Заняття було дуже цікаве та пізнавальне для школярів. Результатом конкурсу було отримання  учнями сертифікатів.

15:54 07.03.2024

Мінцифра та Департамент кіберполіції спільно з ВГО «Магнолія» запустили портал повідомлень про сексуальне насильство над дітьми

Відсьогодні в Україні діє перший портал повідомлень про матеріали, пов’язані із сексуальним насильством над дітьми в мережі – StopCrime. Повідомити про можливий злочин на тему сексуального насильства над дітьми в інтернеті можна за посиланням: https://stopcrime.ua/net-crime

13:36 06.03.2024

Кібербулінг

      Психологом навчального закладу протягом тижня було проведено профілактичні бесіди з  учнями 7 - 11 класів на теми:  Кібербулінг і Лайкомания. Мета бесід: розширити й поглибити знання про безпечний Інтернет та соціальні мережі, сприяти обізнаності учнів про небезпеки, які існують в Інтернеті та соціальних мережах і про шляхи їх подолання, мотивувати поширювати цю інформацію у своєму середовищі, привернути увагу підлітків до питання насилля засобами Інтернет, до пошуку виходу із небезпечних ситуацій; викликати в учнів емоції до висвітлювальної проблеми; ознайомити учнів з різними типами кібербулінгу. Що буде за Кібербулінг? Відтепер такі дії вважаються правопорушенням і тягнуть за собою адміністративну відповідальність згідно з ст. 173-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (наразі це — 850-1700 грн.)

11:52 26.02.2024

День Герба України

День Герба України: історія тризуба, привітання у картинках та прозі. Сьогодні українці святкують особливе свято - День Державного Герба України. Саме 19 лютого 1992 року Верховною Радою України було затверджено тризуб як Малий герб України. Він визначений як головний елемент великого Державного Герба України.

09:39 19.02.2024

4 лютого 2024 року, в місті Тячів відбувся турнір Кубок футбольних надій, серед гравців 2015 -2016 року народження.

      4 лютого 2024 року, в місті Тячів відбувся турнір Кубок футбольних надій, серед гравців 2015 -2016 року народження. З восьми команд, учні  Нижньоапшанського ліцею «Апша» посіли І місце у фіналі, перемігши команду СК «Хуст - Нарцис» Вітаємо дітей і батьків нашого ліцею з першою значною перемогою.

11:00 05.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень