A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоапшанський ліцей "Апша" Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

20 березня 2024 року на базі Нижньоапшанського ліцею „Апша” відбувся семінар директорів закладів загальної середньої освіти Солотвинської селищної ради за участі представників управління освіти, молоді та спорту.

Дата: 20.03.2024 16:17
Кількість переглядів: 771

  20 березня 2024 року на базі Нижньоапшанського ліцею „Апша” відбувся семінар директорів закладів загальної середньої освіти Солотвинської селищної ради за участі представників управління освіти, молоді та спорту.

 

  Темою семінару було „Використання цифрових технологій у навчально - виховному процесі”.

 

  Зі вступним словом до присутніх звернувся директор Нижньоапшанського ліцею „Апша” Шеверя І. І. У своєму виступі він наголосив про те, що наша країна знаходиться у стані повномасштабної війни. Докорінно змінилося життя кожного українця. Ми зіткнулися з неймовірними випробуваннями і труднощами. Але кожна дитина має право на повноцінне, якісне навчання. І ми, вчителі,  маємо докласти усіх зусиль,  щоб забезпечити якість освіти.

 

  Із цією метою вчителями ліцею були проведені цікаві і змістовні уроки із використанням цифрових технологій у навчально - виховному процесі та позакласний виховний захід. Під час підготовки і проведення занять вчителями використано навчально-виховні ресурси: Mozabook, AirBook, "На Урок",  "Всеосвіта", educ.com.ua та інші.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень